Abonnementen

Een jaar lang genieten van onze dierentuin? Dat kan heel voordelig met één van onze abonnementen. We blijven ons park vernieuwen en veranderen. Elk jaar verwelkomen wij nieuwe diersoorten en zijn er veel geboortes. In de schoolvakanties organiseren wij speelse en uitdagende evenementen. Zo geniet je een heel jaar van onze dierentuin!

Weekabonnement 

Een Weekabonnement is een jaar geldig. Bij dit abonnement ontvang je een voordeelflyer boordevol extra’s waaronder kortingen die kunnen oplopen tot €100,-. Koop het Weekabonnement bij de abonnementenbalie!

Extra voordelen als Weekabonnementhouder:
– Toegang tot speciale evenementen en avondprogramma’s
– Gratis 5-rittenkaart voor de attracties
– Eenmalig 50% korting voor een introducé
– 10% korting op je aankoop in één van onze winkels
– 10% korting op je bestedingen bij onze horecagelegenheden

Tarief 2018
Kind van 0 t/m 2 jaar Gratis
Kind van 3 t/m 12 jaar € 45,00
Ouder kind of volwassene € 52,00
65 + € 47,00
Parkeerabonnement € 32,00

Lees de voorwaarden.

Midweekabonnement

Naast het volledige abonnement is er het Midweekabonnement. Het Midweekabonnement is ideaal als je liever op rustigere doordeweekse dagen het park bezoekt. Het abonnement is een jaar geldig van maandag t/m vrijdag en niet in het weekend en op officiële feestdagen.

Extra voordelen als Midweekabonnementhouder:
– 10% korting op je aankoop in één van onze winkels
– 10% korting op je bestedingen bij onze horecagelegenheden

Tarief 2018
Kind van 0 t/m 2 jaar Gratis
Kind van 3 t/m 12 jaar € 32,00
Ouder kind of volwassene € 37,00
65 + € 32,00
Parkeerabonnement € 18,50

Lees hier de voorwaarden.

65pluskind-abonnement

Speciaal voor 65+ers die hun klein-, oppas- of buurtkind willen trakteren op een dagje uit naar onze dierentuin, is er het 65pluskind-abonnement. Dit abonnement is een jaar geldig en geeft de mogelijkheid om bij elk bezoek één kind t/m 12 jaar mee te nemen. Zo kun je dus elke keer een ander kind verrassen! Het abonnement is verkrijgbaar aan de kassa voor € 69,-. Lees de voorwaarden.

Website banner 65pluskind abbonnementkopie

Geef een abonnement kado

Wil je iemand verrassen? Dan kun je een abonnement geven in de vorm van een Kadopas. Deze pas is in te wisselen tot een half jaar na aanschaf. Het abonnement gaat in op het moment dat de Kadopas wordt ingeleverd en is vanaf dat moment een jaar lang geldig. De ontvanger kan op deze manier zelf bepalen wanneer het abonnement ingaat. Voor de Kadopassen geldt het reguliere abonnemententarief.

Een Kadopas kan tijdens openingstijden worden aangeschaft bij de abonnementenbalie van het DierenPark. Telefonisch bestellen kan ook via de Gastenservice (033-4227100), waarbij € 8,40 voor aangetekend verzenden in rekening wordt gebracht.

Abonnement online aanschaffen

Via onze abonnementenshop kun je nu eenvoudig jouw abonnement aanschaffen!