DinoAdventures 2017

Groot nieuws: voor het eerst is er een bevrucht dino-ei ontdekt in het Dinopark! 

In het laboratorium van ons Dinopark doen onderzoekers al jarenlang onderzoek naar dino’s en hun voortplanting. Nog nooit is er zo’n grote doorbraak geweest: voor het eerst in de geschiedenis is er een bevrucht dino-ei ontdekt! Wetenschappers over de hele wereld tonen interesse in het ei en ook in het bos zorgt de unieke vondst voor veel onrust.

Tot nu toe lijkt alles goed te gaan, maar het is van groot belang dat het bijzondere ei wordt beschermd. Voor de zekerheid is het Dinopark tijdens de DinoAdventures volledig afgesloten en zijn er Dinorangers ingezet om toezicht te houden. Het bos vol dino’s mag alleen onder begeleiding van een ranger worden betreden, zodat niemand er met het kostbare ei vandoor kan gaan…

Een donker woud, een mysterieuze ontdekking en overal dinosaurussen op de loer… Help jij deze herfstvakantie mee het dino-ei te beschermen? Kom van 14 t/m 29 oktober naar de DinoAdventures en beleef het avontuur van je leven!

Dino’s blijven gevaarlijke en onvoorspelbare dieren, daarom is het DinoPark voor de veiligheid niet vrij toegankelijk. 

Een geldig toegangsbewijs voor DierenPark Amersfoort geeft gratis toegang tot DinoAdventures. Bestel hier alvast je tickets online.

De DinoAdventures kunnen heel spannend zijn voor de allerjongste bezoekers. Daarom adviseren wij een leeftijd van minimaal vijf jaar.

DinoShop
Tussen de T-rex en de Triceratops vind je de DinoShop. Hier vind je de vetste dinospullen voor de echte dino-fans!

DinoBBQ
Heb je het avontuur overleefd? Tijd om even bij te komen bij onze horeca. In de herfstvakantie vind je de DinoBBQ waar je geniet van een heerlijke, versbereide hamburger op het Dinoplein!

Bekijk de video van vorig jaar!

Foto’s DinoAdventures 2016

 

 

Voor wie?

DinoAdventures is geschikt voor stoere jongens en meisjes en stoere ouders. Elk jaar bedenken wij een nieuw programma voor DinoAdventures. Via onze website en op onze Facebookpagina houden wij je op de hoogte van dino-nieuws.