Doen

In DierenPark Amersfoort wonen wel 1500 dieren die voor leven in de brouwerij zorgen. Bij sommige van deze dieren kun je op een hele bijzondere manier op, onder, over, achter en door het verblijf klimmen en klauteren via de bijzondere Klim Alles routes.

Dagprogramma

klokIedere dag zijn er speciale dierverzorger praatjes waarin de dierverzorgers jou alles vertellen over bijvoorbeeld het gedrag of eetgewoontes van de dieren. Vaak worden de dieren dan ook door de verzorger gevoerd.

Jaarkalender

Check ook vooral even de jaarkalender voor je dagje uit naar onze dierentuin. Wij organiseren het hele jaar door evenementen en speciale programma’s met veel leuke activiteiten.

Poep & Zoo

Poep & Zoo header siteVoorjaarsvakantie 

Weet jij welk dier wel honderd kilo per dag poept en wie maar één keer per week een grote boodschap hoeft te doen? Voor een leuk dagje uit kom je in de voorjaarsvakantie naar DierenPark Amersfoort en leer je alles over het eten, poepen en plassen van onze dieren tijdens Poep & Zoo.

Lees meer >>

Vadernacht

Welke vader durft zijn tent op te zetten tussen de dino’s in het DinoPark en slaapt lekker naast de Tyrannosaurus rex? Misschien is het voor bange vaders beter dat de kinderen ook meekomen! Het is weer even een andere manier om de band tussen vader en kind(eren) te versterken. Vaders kunnen met hun kroost overnachten in DinoPark Amersfoort tussen de grommende dinosauriërs… Lees meer >>

Help de Dierverzorger
11923220_881454051892258_2115471859230851596_n

Iedere eerste zondag van de maand kan je ervaren hoe het is om dierverzorger te zijn! Als hulpverzorger krijg jij een kijkje achter de schermen en ontdek je wat er allemaal komt kijken bij het onderhouden van ons enorme bos vol dieren.

Koele Knuffels

Koele knuffelsOp woensdag en in de weekenddagen kun je zelf een aantal dieren van heel dichtbij bekijken en zelfs voelen tijdens de Koele Knuffel sessies. Durf jij dit aan?

 

Kinderfeestje Groep maki's

Wil je dit jaar iets speciaals doen met je verjaardag? Houd je van dieren en avontuur? Vier dan je kinderfeestje in de dierentuin. DierenPark Amersfoort biedt verschillende soorten kinderfeestjes!

Schoolreisje

Beleef een spannend schoolreisje vol dieren en avontuur in DierenPark Amersfoort! Zo zijn er drie grote speeltuinen en sta je met je neus op de dieren! Voor schoolreisjes zijn aantrekkelijke tarieven van toepassing.

Klim Alles-routeKlim Alles-route LR

Klim over, onder, achter, boven en tussen de dieren in onze dierentuin via de Klim Alles-route. Zo ontdek je de dieren op een bijzondere manier!

Snavelrijk

In SnavelRijk kan iedereen rondlopen tussen maraboes, vale gieren, kroeskoppelikanen, nimmerzatten en zwarte ibissen in het enorme verblijf van drieduizend vierkante meter.

Grote Wildernis 

Grote Wildernis1Vaar in je eigen fietsboot langs het eiland van de ringstaartmaki’s en kapucijnapen. Kronkel over de rivier en kom dichtbij onze giraffen en zebra’s. Voel je als een vis in onze dierentuin en ga op expeditie over de rivier door de Grote Wildernis!