Dagje uit naar de dierentuin

DierenPark Amersfoort is uitgeroepen tot de meest kindvriendelijke dierentuin van Nederland. Bezoek ook het DinoPark en geef Jellow een dikke knuffel.

Meest speelse dierentuin van Nederland

Ontdek Dierenpark Amersfoort tijdens je dagje uit, want in onze dierentuin is van alles te beleven. Via de spannende Klim Alles-route klim je over, onder, achter, boven en tussen de dieren. SnavelRijk is de grootste doorloop volière van Nederland, waar je kan ronddwalen tussen verschillende vogels in het enorme verblijf van drieduizend vierkante meter. In de Grote Wildernis vaar je in je eigen fietsboot langs het eiland van de ringstaartmaki’s en kapucijnapen. Al kronkelend over de rivier kom je dichtbij onze giraffen en zebra’s. De meest speelse dierentuin ontdek je in Amersfoort! Kom jij samen met jouw viervoeter? Honden zijn meer dan welkom in ons park!

Heb je al zin in een dagje dierentuin? Bekijk dan hier of wij drukte verwachten of dat er onderhoudswerkzaamheden in onze dierentuin zijn.

Verkoeling en waterpret!

Kom vandaag afkoelen onder de watersproeiers en spelen in de Bosbeek, heerlijk vertoeven op een warme zomerdag!

Klim Alles-route

Snavelrijk

De Grote Wildernis

 Parkimpressie

Collage DPA

 

Speciale evenementenPoep&Zoo zonder datum

In DierenPark Amersfoort beleef je verschillende evenementen, zoals Poep & ZOO, DierenUITdagen, DinoAdventures, ZOO’n ZOOmer, Vadernacht en de Warme Winteravonden. Een actueel overzicht van alle evenementen in onze dierentuin staat op de jaarkalender>>.

Jellow

Beer Jellow is de mascotte van onze dierentuin. In de weekenden geeft hij alle kinderen een dikke knuffel.