Dagprogramma

In DierenPark Amersfoort is van alles te beleven. Tijdens een dagje uit naar onze dierentuin ontmoet je de dierverzorger op verschillende tijdstippen bij onze dieren. Zij vertellen je alles over onze dieren en wat hen zo bijzonder maakt. Doe ook eens mee aan de Koele Knuffels of ga mee met een rondleiding waarvan de opbrengst voor het goede doel is.

Afkoelen en waterpret!

De hele zomer is er een hoop waterpret te beleven in ons park. De hele dag kan het hele gezin meedoen met het XL-Waterpret-feestje tussen de dino’s. Je kunt afkoelen onder de watersproeiers, spelen in de Bosbeek of het lekker rustig aan doen. Heerlijk vertoeven op een warme zomerdag!

Natuurbrandrisico Fase 2

Vanwege natuurbrandrisico geldt er in sommige delen van Nederland een aangescherpt rookverbod. Hierdoor is het niet toegestaan om in ons park te roken op bepaalde terrassen.

Drukte en onderhoud

Heb je al zin in een dagje dierentuin? Bekijk dan hier of wij drukte verwachten of dat er onderhoudswerkzaamheden in onze dierentuin zijn.

Download alvast de app van DierenPark Amersfoort

fotoapp1Met de app kun je tegelijkertijd je route navigeren door het park, informatie vinden over onze dieren en het dagelijkse programma bekijken. Je kunt zelfs een notificatie aanzetten. Hierdoor mis je bijvoorbeeld nooit meer een ‘Ontmoet de Dierverzorger-moment’ en weet je altijd wanneer de Koele Knuffels is!
Benieuwd? Download de app hier voor Android en hier voor iOS!

Ontmoet de dierverzorger

Dagelijks ontmoet je de dierverzorger op de volgende tijdstippen. In de app zie je bij welk roofdier je de dierverzorger je vragen kan stellen!

11.00 uur Ontmoet de dierverzorger bij de prairiehondjes
12.00 uur Ontmoet de dierverzorger bij de chimpansees
13.00 uur Ontmoet de dierverzorger bij de olifanten
14.00 uur Ontmoet de dierverzorger bij de roofdieren
15.00 uur Ontmoet de dierverzorger in Savanne
16.00 uur Ontmoet de dierverzorger bij de pinguïns

Koele KnuffelsKoele knuffels

Heb jij wel eens een vogelspin over je hand voelen lopen? Of een kakkerlak vastgehouden? Op woensdag en in het weekend kan je meedoen aan de Koele Knuffels! Deelname is gratis. Je leert alles over insecten en spinnen én mag je ze zelf aaien. Koele Knuffels zorgt voor een hele bijzondere ervaring tijdens jouw dagje uit naar onze dierentuin!

Lees meer >>

Jellow

Je komt Jellow en zijn vriendje in het weekend en in de vakanties overal tegen in onze dierentuin. Bekijk het programma in de gratis app en ontmoet Jellow!

Lees meer >>

DierenPark app

Met de gratis app maak je kennis met onze dieren, leer je over dieren in het wild en ontdek je in het nieuwste thema ‘Voortplanting en opvoeding’ hoe kraanvogels indruk maken op elkaar met hun sierlijke dans en hoe girafjes ter wereld komen.

app-store

 

 

google-play