Kinderfeestje

Vier je verjaardag tussen de dieren!

Hoera! Het is weer tijd om je verjaardagsfeestje te vieren. Ben jij dol op dieren en lijkt het je leuk om je partijtje te vieren in onze dierentuin? Dat kan! Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit en ga samen op ontdekking in het park. Lees snel verder om te zien uit welke verschillende feestjes je kunt kiezen. Reserveer direct >>

Kinderfeestje in DierenPark Amersfoort

Tijgerfuif

Altijd al eens in het binnenverblijf van onze tijgers willen kijken? Met de Tijgerfuif ontmoeten jullie een dierverzorger die je meeneemt achter de schermen bij deze gevaarlijk roofdieren en jullie laat zien waar de tijgers ‘s nachts slapen.
Dit feestje start op woensdag om 15.00 uur en zaterdag om 14.30 uur. Naast het kijkje achter de schermen bij de tijgers worden jullie meegenomen langs nog veel meer dieren. De rondleiding duurt zo’n 75 minuten, daarna kunnen jullie zelf in het park op ontdekking.

Er kunnen minimaal 4 en maximaal 10 kinderen deelnemen aan de Tijgerfuif.

ReuzenfestijnReuzenfestijn 2
Iedereen die het aandurft om tussen de dieren te staan, moet zeker kiezen voor het Reuzenfestijn. Tijdens dit verjaardagsfeestje mag je namelijk de dierverzorgers helpen met het wassen van de reuzenschildpadden! Denk jij dat de schildpadden tegen kietelen kunnen? Naast het kijkje achter de schermen bij de schildpadden worden jullie meegenomen langs nog veel meer dieren.

Dit feestje start op zaterdag en zondag om 14.30 uur. De rondleiding duurt zo’n 75 minuten, daarna kunnen jullie zelf in het park op ontdekking.

Er kunnen minimaal 4 en maximaal 8 kinderen deelnemen aan het Reuzenfestijn.

Olifantenfeest
Kan een dier voor jou niet groot genoeg zijn? Ga dan op bezoek bij onze olifantenfamilie. Met het Olifantenfeest kijk je in de stallen van onze grijze reuzen en vertelt de dierverzorger jullie alles over onze grootste bewoners.

Dit feestje start op vrijdag om 15.00 uur en zaterdag om 14.30 uur. Naast het kijkje achter de schermen bij de olifanten worden jullie meegenomen langs nog veel meer dieren. De rondleiding duurt zo’n 75 minuten, daarna kunnen jullie zelf in het park op ontdekking.

Er kunnen minimaal 4 en maximaal 10 kinderen deelnemen aan het Olifantenfeest.

Giraffenparty

Voor iedereen die erg opkijkt tegen de giraffen is de Giraffenparty een echte aanrader. Tijdens dit kinderfeestje kun je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes de giraffen op ooghoogte bekijken! Nadat je in de stal van de langnekken hebt gekeken, neemt de dierverzorger jullie mee achter de schermen bij de andere savannedieren. Natuurlijk kun je hier al je vragen stellen. Wanneer je alles te weten bent gekomen, mogen jullie een lekkere traktatie ophangen bij de giraffen.

Dit feestje start op woensdag en vrijdag om 15.00 uur. Naast het kijkje achter de schermen bij de giraffen en andere savannedieren worden jullie meegenomen langs nog veel meer dieren. De rondleiding duurt zo’n 75 minuten, hiervoor of –na kunnen jullie zelf in het park op ontdekking.

Er kunnen minimaal 4 en maximaal 6 kinderen deelnemen aan de Giraffenparty.

Makipartijtje

Ben jij zelf ook een beetje ondeugend en houd je wel van apenstreken? Dan is het Makipartijtje echt iets voor jou. Tijdens dit verjaardagsfeestje mag je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een kijkje nemen in het binnenverblijf van de maki’s. Wanneer de dierverzorger al jullie brandende vragen heeft beantwoord, gaan jullie eten verstoppen voor de grappige aapjes. Als de ringstaartmaki’s het eten gevonden hebben, kunnen jullie kijken hoe zij het lekkers oppeuzelen.

Dit feestje start op vrijdag om 15.00 uur en zaterdag om 14.30 uur. Naast het kijkje achter de schermen bij de ringstaartmaki’s worden jullie meegenomen langs nog veel meer dieren. De rondleiding duurt zo’n 75 minuten, hiervoor of -na  kunnen jullie zelf in het park op ontdekking.

Er kunnen minimaal 4 en maximaal 6 kinderen deelnemen aan het Makipartijtje.

Speurneuzen
Met dit feestje bezoeken jullie het DierenPark en ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes op ontdekking met de dierenspeurtocht. Tijdens de ontdekkingstocht komen jullie extra dicht bij onze dieren via spannende kruip- en sluipweggetjes!

Trek voor alle bovenstaande feestjes stevige schoenen aan!

Tarieven

En? Weet jij al welk feestje het beste bij jou past?

De tarieven van onze kinderfeestjes zijn inclusief de toegangsprijs voor de dierentuin en daarnaast is het inclusief:

– Kadootje jarige
– Frietje, ijsje, drankje
– Ritje Berenboemel of Carrousel
– Zakje snoep

Kinderfeestje Tijgerfuif, Reuzenfestijn, Olifantenfeest, Giraffenparty en Makipartijtje

Tarief  Abonnee*
Kind € 21,75 € 13,50
Begeleider € 21,75 € 13,50

Kinderfeestje Speurneuzen 

Tarief  Abonnee*
Kind € 19,25 € 11,00
Begeleider € 19,25 € 11,00

* Dit tarief is alleen geldig voor deelnemers die in het bezit zijn van een geldig abonnement van DierenPark Amersfoort.

Reserveren

Reserveer een kinderfeestje snel en eenvoudig via het inschrijfformulier. De kinderfeestjes boek je minimaal twee weken vóór aanvang. Na ontvangst van het inschrijfformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Je betaalt aan de kassa. 

Vragen?

Voor vragen kan je contact opnemen via kinderfeestje@dierenparkamersfoort.nl of telefonisch via 033-4227171.