Familiedag & Jubileum

Grote Wildernis1Heeft u binnenkort iets te vieren of organiseert u dit jaar de familiedag? Kom dan naar DierenPark Amersfoort. Wij denken graag met u mee om er een onvergetelijk dagje weg van te maken.

Het kan best lastig zijn om voor een groep verschillende mensen een uitje te regelen. Iedereen heeft andere wensen, waardoor een dagje ontspannen voor iedereen vaak lastig wordt, maar niet bij ons. In ons park is er voor iedereen wat te beleven van jong tot oud. In ons bosrijke park kunt u ruim 150 verschillende diersoorten van heel dichtbij bewonderen. Natuurlijk kunnen ook kinderen zich uitstekend vermaken in onze speeltuinen en klauteren over de Klim Alles-route.

Om het bezoek aan onze dierentuin extra bijzonder te maken kunnen onze gidsen het gezelschap meenemen voor een exclusieve rondleiding achter de schermen. Het is ook mogelijk om verrijkingsmaterialen te maken voor de dieren en deze samen met een dierverzorger naar de betreffende dieren te brengen. Na al deze belevenissen kunt u met uw vrienden of familie genieten van een uitgebreide lunch of diner in één van onze sfeervolle zalen.

Om het uitje passend te maken aan uw wensen, bedenken wij graag samen met u een programma op maat. Programma’s op maat kunnen wij voor u verzorgen voor groepen vanaf 30 personen. Uiteraard bieden wij ook schoolreisjes en kinderfeestjes aan. U kunt ons bereiken op 033-4227162 of mailen naar feestenenvergaderen@dierenparkamersfoort.nl