Verenigingen & stichtingen

Een leuk dagje weg organiseren voor uw stichting en vereniging?

Het kan best lastig zijn om voor een grote groep mensen een leuk dagje weg te organiseren. Vaak zijn er veel verschillende meningen, waardoor het lastig is om rekening te houden met de wensen van iedereen. DierenPark Amersfoort biedt u wellicht de oplossing.

In onze dierentuin is veel te beleven en zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor zowel een inhoudelijk als ook en leuke bijeenkomst. Door deze combinatie zal het uitje een groot succes worden voor u als organisator. Misschien wilt u starten met een plenair programma om uw presentatie te laten zien? U kunt er ook voor kiezen om uw bijeenkomst of programma uit te breiden met een speurtocht of rondleiding achter de schermen. Wij stemmen graag in overleg met u, een programma op maat af om er een uniek dagje weg van te maken.

DierenPark Amersfoort is centraal gelegen, waardoor het zowel per auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar is. Voor meer informatie zijn wij bereikbaar  op 033 422 71 64 of per mail feestenenvergaderen@dierenparkamersfoort.nl.

NVOM foto bij vereniging en stchting