Eten en drinken

Ook voor de lekkere trek is het goed toeven in DierenPark Amersfoort. Verspreid door onze dierentuin vind je diverse restaurants met elk een ander assortiment. Bekijk hier de Plattegrond. Heb je een allergie of speciaal dieet, vraag dan in onze horeca naar de diverse mogelijkheden.

EspreZOOIMG_0381

Direct na de kassa’s, bij de ingang, vind je EspreZoo. Hier vind je de lekkerste thee, cappuccino, espresso, koffie en latte macchiato gemaakt met onze Italiaanse espressomachine voor een perfecte start van je dagje uit. Voor de lekkere trek hebben we hier afgebakken koeken en muffins.

Parkrestaurant de Buitenplaats

Je bent van harte welkom in Parkrestaurant de Buitenplaats.

In dit zelfbedieningsrestaurant kun je kiezen uit dagelijks vers afgebakken en bereide broodjes, salades, verse friet, snacks, soep, panini’s en een Broodje Unox. Ook is er een ruime keuze uit muffins, gebak en verse gebakken koeken, fruit en groente snacks, warme dranken, frisdranken en ijsjes. Rolstoelvriendelijke toiletten en baby verschoonruimte zijn aanwezig.

Parkrestaurant de Boerderij

In dit sfeervolle bedieningsrestaurant geniet je van dagelijks vers afgebakken en bereid brood, salades, verse hamburgers van de grill, luxe hotdogs, panini’s en pizza’s. Ook zijn er heerlijke diverse koffie’s bereid met onze Italiaanse espressomachine, frisdranken en heerlijk gebak. Daarnaast zijn er rolstoelvriendelijke toiletten en een baby verschoonruimte aanwezig.

Oma’s Eethuys

Hier kun je smikkelen van verse friet en alle soorten snacks, softijs, milkshakes en ijsjes.

Kashba

Lekker op het terras in de Stad der Oudheid genieten van Spirello, een broodje Unox of balletjes met saus. Er zijn diverse frisdranken en warme dranken te bestellen.

Lekker

Te vinden op het Fonteinplein! Heerlijke verse hamburgers van de Oklahoma Smoker BBQ! Curryworst volgens Zuid-Beiers recept. En als drankjes een keuze uitdiverse frisdrank, koffie en thee. In de zomermaanden ook Fresh Lemonade en kokosnoten!

Friet & ZOO

Ook op het Fonteinplein is Friet en Zoo te vinden. Hier kun je heerlijke verse friet vinden met diverse snacks. Natuurlijk met de keuze uit diverse frisdranken.

Huid & Haar

In het DinoBos vind je Huid & Haar, hier kan je genieten van een ruim assortiment zoals Verse friet, snacks, originele hotdogs, hamburgers vers van de bakplaat, ijsjes, muffins, warme dranken en frisdranken.

Ijs & ZOO

Toe aan heerlijke verkoeling? Bij Ijs&Zoo kun je je ijsje samenstellen of genieten van ouderwets lekker softijs in een hoorntje!

HyenaBar

Bij de ingang van de Klim Alles-route bij de hyena’s vind je de HyenaBar. Hier kun je terecht voor heerlijke vers afgebakken koeken en muffins maar ook a la minute gebakken churros en Spirello’s. Voor de afkoeling zijn hier ook ijsjes te vinden.

Het aantal geopende horecagelegenheden is afhankelijk van de drukte in het park.

Eetbewust

Wanneer je tijdens een gezellig dagje uit ons dierenpark bezoekt, kom je wellicht langs in één van onze horecagelegenheden om te genieten van wat lekkers. Van broodjes tot hotdogs en van verse sappen tot ijsjes, er valt genoeg te kiezen! Wij vinden het belangrijk om een ruim assortiment aan te bieden, zodat er voor ieder wat wils is te vinden. Eet jij graag een gezond tussendoortje, heb jij een voedselallergie of wil jij weten hoe wij bezig zijn met duurzaamheid? Wij helpen je graag!

Lees meer >>