Vacatures DierenPark Amersfoort

Stel je eens voor: voordat je ’s morgens begint met werken, loop je door het DierenPark naar je werkplek, terwijl alle dieren ontwaken. Samen met een gemotiveerd en gezellig team collega’s zet je iedere dag weer een topprestatie neer; je bezorgt de gast een fantastische dag!

Als je je afvraagt of je past in het DierenPark, toets jezelf dan aan het DierenPark DNA: Speels, Gastvrij, Bevlogen, Ambitieus en Prikkelend. Herken je jezelf hierin? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Over DierenPark Amersfoort

Vaak denken mensen alleen aan een afdeling Dierverzorging wanneer ze denken aan werken in een dierentuin. Het tegendeel is echter het geval: in een dierentuin zijn nog veel meer afdelingen ondergebracht. Bij DierenPark Amersfoort werken rond de 125 medewerkers in vaste dienst. Daarnaast werken er ruim 200 weekend- en vakantiemedewerkers. De organisatie is verdeeld in twee kernprocessen; Zoo & Beleving en Operations.

DierenPark Amersfoort biedt jou volop uitdaging om je talenten en capaciteiten optimaal in tet zetten. Of je nu werkt binnen de afdeling Dierverzorging, Technische Dienst of Horeca of nog ergens anders; overal werken ervaren mensen met verstand van zaken.

Bekijk de introductie video’s >> 

Vacatures DierenPark Amersfoort

Ben je op zoek naar een leuke vacature in Amersfoort? Kijk dan of er een vacature is die je aanspreekt en die aansluit bij je capaciteiten en interesses. In het vacatureoverzicht vind je ook beschrijvingen van alle afdelingen in het DierenPark.

Stage lopen

Ben je op zoek naar een leuke stage- of afstudeerplaats in Amersfoort? Kijk in het overzicht stage-vacatures bij DierenPark Amersfoort om te kijken of er een stageplek beschikbaar is die jou aanspreekt.

Geef je op als vrijwilliger

Naast vaste- en flexmedewerkers, is er nog een groep heel belangrijk voor DierenPark Amersfoort; de vrijwilligersorganisatie. Wekelijks zetten maar liefst ruim 100 vrijwilligers zich in om de verhalen over onze dieren en natuur- en soortbehoud van mens tot mens over te brengen. Op dit moment hebben wij geen vacatures voor vrijwilligers. Houd onze site in de gaten, de vrijwilligersvacatures komen wel weer terug.

Open sollicitatie

Bij de vacatures in het vacatureoverzicht is het mogelijk om direct te solliciteren. Klik hier om een open sollicitatie te sturen.