De gratis DierenPark Amersfoort app!

Met de gratis DierenPark Amersfoort app kom je meer te weten over de dieren die in onze dierentuin wonen. Als je door onze dierentuin loopt, kun je tegelijkertijd je route navigeren door het park, informatie vinden over onze dieren en het dagelijkse programma bekijken. Je kunt zelfs een notificatie aanzetten. Hierdoor mis je bijvoorbeeld nooit meer een ‘Ontmoet de Dierverzorger-moment’ en weet je altijd wanneer de Koele Knuffels zijn! De app is speciaal gemaakt om het jou een stuk makkelijker te maken, wanneer je ons bezoekt!

Download hier de app

app-store google-play

 

 

Thema’s

Ontmoet onze dieren

Met het thema ‘Ontmoet onze dieren’ leer je de dieren kennen die in onze dierentuin wonen. Je kan leuke weetjes over de dieren lezen, foto’s en filmpjes bekijken.

Dieren in het wild

Hoe leven giraffen in het wild? En hoe kan de Egyptische landschildpad verkoeling zoeken op het heetst van de dag in Egypte? Je leest er alles over in het thema ‘Dieren in het wild”.

Voortplanting en opvoeding

Met het thema ‘Voortplanting en opvoeding’ kun je alles ontdekken over de liefdesrituelen van onze dierenbewoners en vertelt curator Nils Dijkgraaf waar je op moet letten om de perfecte match te vinden. Lees welke dieren sierlijk dansen om indruk op hun partner te maken, hoe een jonge zebra ter wereld komt en welke dieren hun hele leven bij elkaar blijven.