Drukte en onderhoud

Een dagje uit naar DierenPark Amersfoort? Bekijk dan of wij drukte verwachten of dat er onderhoudswerkzaamheden in onze dierentuin zijn. Om ons park mooi te houden kan het gebeuren dat wij tijdens je dagje uit aan het klussen zijn. Ook kan het voorkomen dat wij bezoek krijgen van grote groepen mensen. Als wij dat van tevoren weten, lees je dat op deze pagina. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan tijdens je dagje uit.

Als wij gezellige drukte verwachten is onze tip om, als het kan, met het openbaar vervoer of met de fiets te komen zodat je ons park makkelijk kunt bereiken.

Bekijk hier het actuele overzicht van verwachte drukte, werkzaamheden en van gesloten attracties en verblijven in onze dierentuin. Wil je weten welke restaurants er geopend zijn op de dag van je bezoek? Bel dan met onze Gastenservice op 033-4227100.

De roofdierenlaan is gesloten i.v.m. werkzaamheden van het nieuwe leeuwenverblijf. Hierdoor is de Perzische panter niet zichtbaar.
Wij sluiten de poorten van het DinoPark voor de Vadernachten om 15.00, de dag erna gaan deze weer open op 11.00. 16 en 17 juni
Drukte verwacht wegens NK Knikkeren en een grote partij. 1 juli
Zaterdag 17 & zondag 18 juli zijn Jellow en zijn vriend t/m 12.00 uur in het park aanwezig.