Drukte en onderhoud

Een dagje uit naar DierenPark Amersfoort? Bekijk dan of wij drukte verwachten of dat er onderhoudswerkzaamheden in onze dierentuin zijn. Om ons park mooi te houden kan het gebeuren dat wij tijdens je dagje uit aan het klussen zijn. Ook kan het voorkomen dat wij bezoek krijgen van grote groepen mensen. Als wij dat van tevoren weten, lees je dat op deze pagina. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan tijdens je dagje uit. Bekijk hier het actuele overzicht van verwachte drukte, werkzaamheden en van gesloten attracties en verblijven in onze dierentuin. Wil je weten welke restaurants er geopend zijn op de dag van je bezoek? Bel dan met onze Gastenservice op 033-4227100.

De roofdierenlaan is maandag t/m vrijdag gesloten i.v.m. werkzaamheden van het nieuwe leeuwenverblijf. Hierdoor is de Perzische panter op die dagen niet zichtbaar.
Vanaf maandag 3 april zullen de leeuw en de witte tijger om en om in het witte tijgerverblijf te zien zijn. Zij wisselen tussen 12.00 en 13.00 uur.
Drukte verwacht wegens grote partijen.  20, 21, 23 & 28 mei en 1 juli