Drukte en onderhoud

Een dagje uit naar DierenPark Amersfoort? Bekijk dan of wij drukte verwachten of dat er onderhoudswerkzaamheden in onze dierentuin zijn. Om ons park mooi te houden kan het gebeuren dat wij tijdens je dagje uit aan het klussen zijn. Ook kan het voorkomen dat wij bezoek krijgen van grote groepen mensen. Als wij dat van tevoren weten, lees je dat op deze pagina. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan tijdens je dagje uit.

Kom bij gezellige drukte zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer (buslijn 70 stopt voor de deur). Er is een fietsenstalling aanwezig. DierenPark Amersfoort beschikt ook over een parkeerterrein. Als ons parkeerterrein vol is, kun je parkeren op de aangewezen externe parkeerplaats. Vanaf hier word je met pendelbussen naar ons park gebracht.

Bekijk hier het actuele overzicht van verwachte drukte, werkzaamheden en van gesloten attracties en verblijven in onze dierentuin. Wil je weten welke restaurants er geopend zijn op de dag van je bezoek? Bel dan met onze Gastenservice op 033-4227100.

Er is opnieuw vogelgriep geconstateerd in Nederland. Op basis van advies van het ministerie heeft het dierenpark Snavelrijk en de kaalkopibissenvolière gesloten en de helmparelhoenders zijn tijdelijk niet zichtbaar. Lees hier meer.