Dieren

Er is veel te vertellen over onze dieren. Wij stellen ze graag allemaal aan je voor. Je kunt op deze pagina filmpjes bekijken van onze dieren of direct naar de livestream gaan via onze webcams. In het dierennieuws lees je wekelijkse updates over alles wat er gebeurt in onze dierentuin. Zo ben je goed op de hoogte voor je dagje uit naar ons park!

DierenNieuws 

Lees hier het laatste nieuws en kom heel veel te weten over onze dierentuin!

Onze dieren

Witte tijgerIn het DierenPark Amersfoort wonen wel 150 verschillende diersoorten en daar valt veel over te vertellen. Lees hier meer over de bewoners van onze dierentuin, vind informatie voor spreekbeurten en krijg antwoord op je dierenvragen!

Dinosaurussen

Kom ook onze dino’s bezoeken in ons DinoPark. Het DinoPark ligt midden in onze dierentuin. Het is het grootste DinoPark van Nederland. Sta oog in oog met een Brachiosaurus, een T-Rex en ruim 70 andere dino’s. Je bezoek aan DierenPark Amersfoort geeft gratis toegang tot het DinoPark. Je bezoekt dus twee parken voor de prijs van één.

Live dieren kijken

Kijk 24 uur per dag live naar onze olifantenkudde.

DierenfilmpjesVale Gier

Geboortes, dierentransporten, bijzondere bezigheden voor de dieren: alles wat er in onze dierentuin gebeurt zie je bij de dierenfilmpjes. Wil je een berichtje krijgen als er een nieuwe video is geplaatst? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van DierenPark Amersfoort!

 

Bescherming van onze dieren in het wild

Dierentuindieren zijn de ambassadeurs van dieren in het wild. DierenPark Amersfoort zet zich in voor bedreigde diersoorten in het wild. Dan doen wij op verschillende manieren. Lees meer over onze inspanningen voor wereldwijd soortbehoud.