Bijzondere verblijven

In DierenPark Amersfoort zijn bijzondere verblijven te vinden. Wat dacht je van de Klim Alles-route over de beren en hyena’s, het imposante olifantenverblijf of het Honderdduizend DierenHuis waar je duizenden dieren vindt.

Klim Alles route

Beleef de Klim Alles-route in DierenPark Amersfoort en kom op ooghoogte met de parkieten te staan, loop via een wankelbrug over de bruine beren heen, kruip door een donkere tunnel, kom midden in het hyenaverblijf uit en vaar op een vlot door SnavelRijk heen. Lees hier meer over de Klim Alles route!

 

Het Rijk der Reuzen

Het totale leefgebied van de olifanten, met het binnen- en buitenverblijf, bevat zo’n 4000 vierkante meter en is in zijn geheel bewoonbaar voor de olifanten. Omdat er in het binnenverblijf gebruik is gemaakt van glazen wanden en door de open ruimtes bij zowel het binnen- als buitenverblijf, sta je neus aan slurf met de olifanten. Je krijgt hierdoor het gevoel dat je tussen de olifanten staat! Kijk alvast live naar de olifanten.

P1070151p

Honderdduizend DierenHuis

In dit leefgebied is een grote variëteit aan bijzondere diersoorten, zoals de witlip koraalteenboomkikker.

In het Honderdduizend DierenHuis kun je meedoen aan de Koele Knuffelsessies. Hier kun je rattenslangen en spinnen van dichtbij zien of misschien zelfs aanraken! Durf jij?