Dagprogramma

In DierenPark Amersfoort is van alles te beleven. Tijdens een dagje uit naar onze dierentuin ontmoet je de dierverzorger op verschillende tijdstippen bij onze dieren. Zij vertellen je alles over onze dieren en wat hen zo bijzonder maakt. Doe ook eens mee aan de Koele Knuffels of ga mee met een rondleiding waarvan de opbrengst voor het goede doel is.

Drukte en onderhoud

Heb je al zin in een dagje dierentuin? Bekijk dan hier of wij drukte verwachten of dat er onderhoudswerkzaamheden in onze dierentuin zijn.

Download alvast de nieuwe app van DierenPark Amersfoort

fotoapp1Met de app kun je tegelijkertijd je route navigeren door het park, informatie vinden over onze dieren en het dagelijkse programma bekijken. Je kunt zelfs een notificatie aanzetten. Hierdoor mis je bijvoorbeeld nooit meer een ‘Ontmoet de Dierverzorger-moment’ en weet je altijd wanneer de Koele Knuffels is!
Benieuwd? Download de app hier voor Android en hier voor iOS!

🐘 Olifantje geboren 🐘

Bekijk olifantje Thabo en de olifantenfamilie in buiten- of binnenverblijf van het Rijk der Reuzen!

Ontmoet de dierverzorger

Dagelijks ontmoet je de dierverzorger op de volgende tijdstippen. In de app zie je bij welk roofdier je de dierverzorger je vragen kan stellen!

Ontmoet de dierverzorger bij de olifanten

11.00 uur Ontmoet de dierverzorger bij de chimpansees
12.00 uur Ontmoet de dierverzorger bij de ezels
13.00 uur Ontmoet de dierverzorger bij de olifanten
14.00 uur Ontmoet de dierverzorger bij de roofdieren
15.00 uur Ontmoet de dierverzorger bij de rode panda’s

Koele KnuffelsKoele knuffels

Heb jij wel eens een vogelspin over je hand voelen lopen? Of een kakkerlak vastgehouden? Op woensdag en in het weekend kan je meedoen aan de Koele Knuffels! Deelname is gratis. Je leert alles over insecten en spinnen én mag je ze zelf aaien. Koele Knuffels zorgt voor een hele bijzondere ervaring tijdens jouw dagje uit naar onze dierentuin!

Lees meer >>

Jellow

Je komt Jellow en zijn vriendje in het weekend en in de vakanties overal tegen in onze dierentuin. ’s Ochtends begroet Jellow je met een dikke knuffel op het Voorplein.

Lees meer >>

Rondleiding

Wil jij weten hoe de stallen van de olifanten eruit zien? Ga dan in het weekend mee met een rondleiding achter de schermen! De rondleiding kost €5,- p.p. en komt ten goede aan het Wildlife Fund. Er kunnen maximaal 30 personen mee en vol=vol. Startlocatie: Berenplein, 13.00 uur. Het kan voorkomen dat er onvoldoende gidsen beschikbaar zijn en de rondleiding komt te vervallen.

DierenPark app

Met de gratis app maak je kennis met onze dieren, leer je over dieren in het wild en ontdek je in het nieuwste thema ‘Voortplanting en opvoeding’ hoe kraanvogels indruk maken op elkaar met hun sierlijke dans en hoe girafjes ter wereld komen.

app-store

 

 

google-play