DierenUITdagen

DierenUITdagen enquête

De DierenUItdagen is weer voorbij, wat was het gezellig druk in het park! Ben jij bij ons op bezoek geweest in de meivakantie? Dan horen wij graag wat je ervan vond. Help jij ons door even de enquête in te vullen? Alvast bedankt!

Kom bij ons je krachten meten!

Welk dier rent er keihard, wie springt er het hoogst en welk diersoort baant zich het beste de weg door de jungle? In de meivakantie kom je in DierenPark Amersfoort voor grote en kleine uitdagingen te staan tijdens de DierenUITdagen. Probeer zo snel een muis te spotten als een uil, loop op net zulke hoge poten als een giraffe en houd zo goed mogelijk je balans als een ezel.

Wist jij dat onze dieren heel veel bijzondere records op hun naam hebben staan? Je kunt dus zeker van hun kwaliteiten leren. Trek een sprintje tegen de wolf, spring hoger dan een wallaby en ontdek of jij net zo sterk bent als een tijger.

DierenUITdagen

Ga jij de uitdagingen aan? Onze dieren zijn echte kampioenen, dus maak je borst maar nat! Onze gidsen lichten een tipje van de sluier op en staan klaar om je alles te vertellen over de bijzondere prestaties van de dieren, terwijl je wordt aangemoedigd door onze coach en cheerleader! Kom bewonderen en bewegen tijdens de DierenUITdagen in de meivakantie!