Jaarkalender

Op deze pagina vind je alle evenementen in onze dierentuin voor een een leuk dagje uit!

Help de DierverzorgerDierverzorger olifanten

Iedere eerste zondag van de maand kunnen kinderen ervaren hoe het is om dierverzorger te zijn! De hulpverzorgers krijgen een kijkje achter de schermen bij de olifanten en ontdekken wat er allemaal komt kijken bij het onderhouden van ons enorme bos vol dieren.
Lees meer >>

DierenUITdagen

_MG_5747Meivakantie: 22 april t/m 7 mei

Welk dier rent het hardst en wie klimt het hoogst? Tijdens de DierenUITdagen ontdek je de spectaculaire wereldrecords van onze dieren en kun jij proberen deze te verbreken!

Lees meer >>

Cursus apenstreken 

SONY DSC

10 mei t/m 28 juni

Ben jij een echte dierenvriend en vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Dan kun jij je opgeven voor een bijzonder project van Scholen in de Kunst. Tijdens een unieke cursus ga je met een docent van Scholen in de Kunst ons dierenpark in en haal je inspiratie uit al het moois dat je ziet!

Lees meer >>

Vadernacht

9, 10, 16 en 17 juni
Vadernacht

Ticketverkoop; start 5 april om 12.00

Beleef een onvergetelijke Vaderdag tijdens de Vadernacht in DinoPark Amersfoort. Stel je een voor…Een avond vol avontuur, een heerlijke barbecue in het bos en slapen in je tentje tussen de grommende dino’s… Dit wordt een Vaderdag om nooit te vergeten!

Lees meer >>

ZOO’n ZOOmer Food Festival

Bezoekers genieten van het Food FestivalZinderende muziek, olifanten en barbecueën op het strand…
In de zomer s het ultieme vakantiegevoel dichterbij dan je denkt in DierenPark Amersfoort! Op 10, 11, 12 en 13 augustus is ons park extra lang geopend en zijn er tot 22.00 uur heerlijke zomeravonden te beleven.
Lees meer >>

ZOO’n ZOOmer

12.16.045 DPA ZOO'n ZOOmer Website header 573x312

Kinderen konden dit jaar de hele zomervakantie meehelpen in ons DierenPark. Samen met andere leeftijdgenootjes gingen zij op spannende dierenexpedities en kwamen ze op allerlei plekken achter de schermen. Er werd ook gedacht aan iedereen die tijdens de vakantie vooral niet zoveel wil. Zij konden lekker relaxen in ons park!

Lees meer >>

DinoAdventures

Herfstvakantie12.16.087 DPA DinoAdventures FaceBook 1200x900

Er is iets bijzonders aan de hand in het DinoPark, maar wat er gebeurt, is gehuld in geheimzinnigheid.

Jij krijgt de kans om te bekijken wat er aan de hand is onder begeleiding van een stoere Dino-onderzoeker. Pas wel op: er schijnen rare dingen te gebeuren in het DinoPark…

Lees meer >>

Sinterklaas

Sinterklaas 2012 (2)Sinterklaas en de pieten brengen een bezoekje aan DierenPark Amersfoort. Je kunt de Sint ontmoeten in onze dierentuin en er zijn de hele dag leuke activiteiten. De dieren krijgen cadeautjes en een pietenband zorgt voor een gezellige sfeer. Overal in het park lopen pieten rond en er gebeuren nog veel meer leuke dingen!

Lees meer >>

Warme Winteravonden

Warme Winteravonden DierenPark Amersfoort 5

Duizenden lichtjes, knisperend vuur, sfeervolle optredens, heerlijk eten en gegarandeerd. Tijdens de Warme Winteravonden, de dagen tussen kerst en oud & nieuw, blijft het dierenpark langer open, zodat je kan genieten van de dieren als de donkerte is gevallen. Zo heb je Dierenpark Amersfoort nog nooit beleefd!

Lees meer >>

Dagje uit in de kerstvakantie
kerst dierenpark

Tijdens de kerstvakantie is onze dierentuin helemaal omgetoverd tot een waar winterpark. Geniet in deze periode van de sfeervolle verlichting, warme vuren en natuurlijk onze dieren. Kom gezellig met je vrienden en familie marshmallows roosteren, neem een kop warme chocolademelk en bewonder de grote kerstbomen.

Lees meer >>

Kerstlunch

25 & 26 december 2017Kerstlunch DierenPark Amersfoort

Op eerste en tweede kerstdag presenteren wij een uitgebreide 3-gangen lunch voor de hele familie. Lekker genieten samen met vrienden en familie. Onze chef-kok Sylvester maakt er elk jaar weer iets bijzonder van. Je kan naast het menu ook genieten van leuke activiteiten voor de kinderen en entertainment. Een bezoek aan onze dierentuin hoort er natuurlijk bij en is inbegrepen in de prijs. Kom jij ook? Meer informatie vanaf eind septemer 2017.

Lees meer >>

Poep & Zoo

Poep & Zoo header siteVoorjaarsvakantie

Weet jij welk dier wel honderd kilo per dag poept en wie maar één keer per week een grote boodschap hoeft te doen? Voor een leuk dagje uit kom je in de voorjaarsvakantie naar DierenPark Amersfoort en leer je alles over het eten, poepen en plassen van onze dieren tijdens Poep & Zoo.

Lees meer >>