Jaarkalender

Op deze pagina vind je alle evenementen in onze dierentuin voor een een leuk dagje uit!

DinoAdventures

Herfstvakantie: 14 t/m 29 oktober

Groot nieuws: voor het eerst is er een bevrucht dino-ei ontdekt in het Dinopark! 

Een donker woud, een mysterieuze ontdekking en overal dinosaurussen op de loer… Help jij deze herfstvakantie mee het dino-ei te beschermen? Kom in de herfstvakantie naar de DinoAdventures en beleef het avontuur van je leven!

Dino’s blijven gevaarlijke en onvoorspelbare dieren, daarom is het DinoPark voor de veiligheid tijdens de DinoAdventures niet vrij toegankelijk. 

Lees meer >>

Nieuw leeuwenverblijf

Wij presenteren een gloednieuw verblijf voor de koning der dieren. De locatie blijft hetzelfde, maar daar is alles mee gezegd… Het onderkomen bevindt zich in de Stad der Oudheid en is geheel in Romeins thema.

Lees meer >>

Help de DierverzorgerDierverzorger olifanten

Iedere eerste zondag van de maand kunnen kinderen ervaren hoe het is om dierverzorger te zijn! De hulpverzorgers krijgen een kijkje achter de schermen bij de olifanten en ontdekken wat er allemaal komt kijken bij het onderhouden van ons enorme bos vol dieren.
Lees meer >>

Warme Winteravonden

Warme Winteravonden DierenPark Amersfoort 5

Duizenden lichtjes, knisperend vuur, sfeervolle optredens, heerlijk eten en gegarandeerd. Tijdens de Warme Winteravonden, de dagen tussen kerst en oud & nieuw, blijft het dierenpark langer open, zodat je kan genieten van de dieren als de donkerte is gevallen. Zo heb je DierenPark Amersfoort nog nooit beleefd!

Dagje uit in de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie is onze dierentuin helemaal omgetoverd tot een waar winterpark. Geniet in deze periode van de sfeervolle verlichting, warme vuren en natuurlijk onze dieren. Kom gezellig met je vrienden en familie marshmallows roosteren, neem een kop warme chocolademelk en bewonder de grote kerstbomen.

Vadernacht

VadernachtBeleef een onvergetelijke Vaderdag tijdens de Vadernacht in DinoPark Amersfoort. Stel je een voor… Een avond vol avontuur, een heerlijke barbecue in het bos en slapen in je tentje tussen de grommende dino’s… Dit wordt een Vaderdag om nooit te vergeten!

Lees meer >>

ZOO’n ZOOmer

Kinderen kunnen de hele zomervakantie samen met andere leeftijdgenootjes op spannende reizen in ons park en komen zij op allerlei plekken achter de schermen. Geen dag is hetzelfde. De jonge reizigers moeten wel goed kunnen speuren en klauteren, want tijdens deze reizen weet je nooit wat je tegen zal komen…