Jaarkalender

Op deze pagina vind je alle evenementen in onze dierentuin voor een een leuk dagje uit!

Nieuw leeuwenverblijf

Wij presenteren een gloednieuw verblijf voor de koning der dieren. De locatie blijft hetzelfde, maar daar is alles mee gezegd… Het onderkomen bevindt zich in de Stad der Oudheid en is geheel in Romeins thema.

Lees meer >>

Help de DierverzorgerDierverzorger olifanten

Iedere eerste zondag van de maand kunnen kinderen ervaren hoe het is om dierverzorger te zijn! De hulpverzorgers krijgen een kijkje achter de schermen bij de olifanten en ontdekken wat er allemaal komt kijken bij het onderhouden van ons enorme bos vol dieren.
Lees meer >>

Vadernacht

VadernachtBeleef een onvergetelijke Vaderdag tijdens de Vadernacht in DinoPark Amersfoort. Stel je een voor… Een avond vol avontuur, een heerlijke barbecue in het bos en slapen in je tentje tussen de grommende dino’s… Dit wordt een Vaderdag om nooit te vergeten!

Lees meer >>

Warme Winteravonden

Ontdek het park in het donker en laat je verwonderen door duizenden lichtjes om je heen. De dagen tussen kerst en oud & nieuw blijft het park langer open tijdens de Warme Winteravonden, zodat je ook van het dierenpark kan genieten als het donker wordt. Zo heb je DierenPark Amersfoort nog nooit beleefd!

Kerstvakantie

In de kerstvakantie is de dierentuin omgetoverd tot winterpark. Tijdens deze donkere dagen geniet je van een bijzondere sfeer die perfect past bij het einde van het jaar: betoverende verlichting, vuurkorven en een laagje sneeuw.