ZOO’n ZOOmer Food Festival

Zinderende muziek, olifanten en barbecueën op het strand

Op 10, 11, 12 en 13 augustus 2017 vond de tweede editie van het ZOO’n ZOOmer Food Festival plaats. Tijdens dit weekend was ons park extra lang geopend en waren er heerlijke zomeravonden te beleven die in het teken stonden van lekker eten, borrelen en natuurlijk onze dieren.

Het foodfestival stond bol van de authentieke foodtrucks met smaakvolle gerechten voor jong en oud. Uiteraard ontbrak de muziek niet en waren er talentvolle zomerse bands die de sfeer versterkten. Misschien denk je bij een foodfestival niet meteen aan een dierentuin, maar na het succes van vorig jaar kon je opnieuw deze unieke zomeravonden in ons park beleven. Een bijzondere plek voor een festival, waar je met vrienden, collega’s of familie heerlijk kon proeven en proosten tussen de dieren.

Heb jij het foodfestival bezocht? Vul de enquête in en win vier tickets voor ons park én een exclusieve Foodtour achter de schermen!

Het ZOO’n ZOOmer Food Festival startte om 16.00 uur, dus ook alle families met jonge kinderen konden komen genieten van het lekkers. Ouders konden heerlijk ontspannen, terwijl de kinderen zich prima vermaakten tijdens speciale kinderactiviteiten. Je kon mee met de foodtours, laat je schminken of ging mee met zomerse reizen! Het was tot 22.00 uur gezellig borrelen, chillen op het zandstrand en terrasjes pakken, dus ook voor vriendengroepen was het prima vertoeven op deze bijzondere zomeravonden.

Meer praktische informatie over het Food Festival vind je hier.

Viervoeters Foodfiets
Tijdens het foodfestival kwam je meer te weten over de voeding voor je huisdier! Tussen 16.00 en 22.00 uur kon je bij de Viervoeters Foodfiets op het Pretplein terecht voor al je vragen over jouw beste vriend bij dé dierenarts van DierenPark Amersfoort. Je kunt nog steeds je vragen ook mailen naar: huisdierenvraag@dierenparkamersfoort.nl

Week- en Midweekbonnementhouders hadden gratis entree met een geldig abonnement en mochten één gratis introducee meenemen na 16.00 uur!

TIP: met een zomerabonnement kom je de hele zomervakantie (van 1 juli t/m 3 september) voor slechts € 23,00 onbeperkt naar ons park! Ook het ZOO’n ZOOmer Food Festival was dan gratis. Kijk snel hier voor de voorwaarden.