Food Festival

Zinderende muziek, olifanten en barbecueën op het strand

Op 10, 11, 12 en 13 augustus 2017 vind de tweede editie van het ZOO’n ZOOmer Food Festival. Tijdens dit weekend is ons park extra lang geopend en zijn er heerlijke zomeravonden te beleven die in het teken staan van lekker eten, borrelen en natuurlijk onze dieren. Kom jij ook?

Het foodfestival staat bol van de authentieke trucks met smaakvolle gerechten voor jong en oud. Uiteraard ontbreekt de muziek niet en zijn er talentvolle zomerse bands die de sfeer versterken. Misschien denk je bij een foodfestival niet meteen aan een dierentuin, maar na het succes van afgelopen jaar kun je opnieuw deze unieke zomeravonden in ons park beleven. Een bijzondere plek voor een festival, waar je met vrienden, collega’s of familie heerlijk kunt proeven en proosten tussen de dieren.

Het ZOO’n ZOOmer Food Festival start om 16.00 uur, dus ook alle families met jonge kinderen kunnen komen genieten van het lekkers. Ouders kunnen heerlijk ontspannen, terwijl de kinderen zich prima vermaken tijdens speciale kinderactiviteiten. Iedereen met de zomer in z’n bol kan zich laten schminken en geeft Jellow een knuffel tijdens het ZOO’n ZOOmer Food Festival. Het is tot 22.00 uur gezellig borrelen, chillen op het zandstrand en terrasjes pakken, dus ook voor vriendengroepen is het prima vertoeven op deze bijzondere zomeravonden.


De tickets voor het Food Festival zullen binnenkort in de verkoop gaan!