Het Grootste Kinderfeestje

Zet een feestmuts op en hang slingers om je nek. Deze zomer (7 juli t/m 2 september) is het dierenpark vol met… Feestvarkens! Wij zijn jarig en vieren dat met jou. Jellow de gele beer is in de feeststemming en loopt vrolijk rond. Geef hem een dikke high five en dan hup achter hem aan, op naar de Feesttent. Maak hier jullie borst maar nat voor … het Grootste Kinderfeestje van Nederland! Kom jij ook?

Kinderfeestjes tussen de dieren 

Welkom in de Feesttent met de swingende muziek. Blijf niet te lang luieren in de strandstoel, want er zijn vandaag wel vijf verschillende feestjes waar het hele gezin aan mee kan doen. Vinden jouw feestvarkentjes de schat die verstopt ligt in het park of  gaan jullie met de boswachter op stap om de geheimen van het woud te ontdekken? Heb jij het ook zo warm gekregen van al die feestjes, dan wordt het tijd voor een heus waterspektakel tussen de dino’s. Ouders tegen kinderen?!

Elke dag feest

De hele zomervakantie viert ons park haar zeventigste verjaardag, dus zijn er elke dag avontuurlijke kinderpartijtjes. Ook de ouders kunnen het kind in zich naar boven halen en gewoon lekker meedoen. Kies je voor een avonturenfeestje, of kijk je liever achter de schermen? De echte enthousiasteling doet de vijf feestjes gewoon allemaal op één dag natuurlijk. Neem je opperbeste feesthumeur mee, dan zorgen wij voor de rest.

Koop alvast je toegangskaartje en laat de voorpret maar beginnen!