Klim Alles-vakantie

De lente is begonnen en dan wil je natuurlijk het liefst met de kinderen lekker naar buiten. Raken jouw kleine klauteraapjes niet uitgespeeld? Kom dan tijdens de meivakantie (28 april t/m 13 mei) naar ons park, want hier kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven tijdens de Klim Alles-vakantie.

Natuurlijk kun je alle dieren in onze dierentuin via de gangbare wegen ontdekken, maar voor iedereen die altijd net een beetje meer wil is er de Klim Alles-route. Via dit avontuurlijke parcours klauter je bijvoorbeeld via een wiebelende touwbrug boven de beren! Kan het jouw familie niet gek genoeg? Vervolg dan de Klim-route en laat je verrassen…

Oké, toch alvast een kleine impressie, het klimparcours start meteen bij binnenkomst van het park bij de parkietenvolière, klauter omhoog en kom op ooghoogte met de kleurrijke vogels. Even verderop vervolg je je avontuur en gluur je op je knieën stiekem naar de beer. Zo even bijkomen,.. of toch niet? Hyena’s kunnen erg goed graven en ook jullie kroost kan in de ondergrondse gang verdwijnen om vervolgens het hoofd weer boven de aarde uit te steken tussen de nieuwsgierig hyena’s. Het houdt niet op, want tijdens het volgen van de Klim Alles-route moeten jullie jezelf ook nog droog aan de overkant zien te krijgen via een vlot tussen de vogels is Snavelrijk en beland je op een metershoge toren tussen de leeuwen…

🚧 EXTRA: werk in uitvoering 🚧

Als het hele gezin net alles goed en wel heeft overleefd, kom je voor een verrassing te staan. Sommige routes zijn namelijk nog niet af… Oeps.

Weten jullie hoe je het beste aan de overkant van een modderpoel komt? Kijk wel uit, er zitten neushoorns verstopt! En niet alleen bij de neushoorns blijkt de weg nog open te liggen. Iedereen die goed heeft opgelet tijdens de Klim Alles-route, weet alles over de dieren. Dit helpt dan weer om veilig aan de overkant te komen. Uiteraard krijg je tijdens deze laatste uitdaging een bouwhelm op en hulp van de opzichters… Wedden dat jullie gezin het grootste avontuur tijdens de meivakantie gaat beleven?

Zo weer even met beide benen op de grond, bestel alvast jouw tickets voor DierenPark Amersfoort online, dan kan het aftellen tot de Klim Alles-vakantie nu al beginnen!