Poep & Zoo

Je kunt een hoop doen!

Stef gek 2bIn de voorjaarsvakantie kun je alles leren over de poepgewoontes van onze dieren. Weet je welk dier er maar één keer per week een grote boodschap doet en wie poept er het allermeest? Je komt het allemaal te weten!
 Impressie Poep & Zoo 2016

Natuurlijk
Poep klinkt misschien een beetje vies, maar eigenlijk is het heel natuurlijk. Opa, mama, de hond… Iedereen poept! Neushoorns gebruiken hun hopen om hun territorium af te zetten en palingen communiceren zelfs via scheten. Steek je handen uit de mouwen en kom papier maken van olifantenpoep, snuffel onder de staart van een tijger, ga mee met de Poeptour en een HOOP meer.

Schijtfeit: waar of niet waar
In het park staan veertien toiletpotten waar je van alles te weten komt over poep. Boven de potten hangt een schijtfeitje, maar is dit waar of niet waar? Vind het antwoord in de pot.
Win een schijtles in je klas! Helemaal kak.
Kom met je klas voor openingstijd poep scheppen in het olifantenverblijf met de dierverzorger! Daarna krijgen jullie les over poep bij de dieren met een DierenPark Amersfoort gids.  Doe mee met de Schijtwedstrijd >>
De poepshow van Hakim
Alleen 19 februari!
hakim_poepshow_zonder_tekst gedraaidDe Poepshow is een onsmakelijke en grappige voorstelling over en met de poep die wij dagelijks produceren. Spelonderdelen als Viezagie en So You Wanna Be A Poepstar laten zien hoeveel afval wij achterlaten, wie vieze handen maakt om het op te ruimen en wat je met de rommel nog meer kunt doen. Kom om 11.00 en 13.00 uur naar de Grote Poepshow van Hakim en ga aansluitend met hem op de foto!

Stef gekPapier makenKont ruiken

Wanneer?
In de voorjaarsvakantie 2017: 18 februari t/m 5 maart.
Liever een keertje zelf olifantendrollen opruimen? Kom dan de Dierverzorger helpen bij Help de Dierverzorger >>