Voorjaar in de dierentuin

De voorjaarsvakantie zit erop! Het was de ideale tijd om samen met familie en vrienden naar DierenPark Amersfoort te gaan. De buitenlucht was fris, maar daar had je in ons park geen last van. Via onze avontuurlijke Klim Alles-route kon je je warm klauteren over de beren, langs de hyena’s glijden en opduiken tussen de leeuwen! Ben jij er volgend jaar weer bij? 

Neusje neusje

In ons park zijn de dieren wel heel dichtbij… Door het gebruik van het vele glas, zijn de dieren van heel dichtbij te bewonderen, de kleintjes kijken vanuit de buggy gewoon mee. Je loopt tussen de maki’s en met je fietsbootje vaar je langs giraffen, sitatoenga’s en zebra’s. Ons park ligt midden in het bos en is dé dierentuin voor iedereen die van buitenspelen, ravotten en dieren spotten houdt.

Daar zat een luchtje aan…

Deze voorjaarsvakantie stond je een bijzondere verrassing te wachten. Van 17 februari t/m 4 maart ontdekte je tijdens Poep & ZOO in ons speciale lab alles over poep. Het was een beetje gek misschien, maar stiekem erg leuk en leerzaam!

Wij hadden tijdens de voorjaarsvakantie jouw hulp dringend nodig in ons poep-lab. De bruine loper leidde je langs wc-potten met grappige schijtfeitjes, je kon deelnemen aan de Grote Poepshow en eigenaardige luchtjes ruiken bij de Stankwand. Raadde jij welke drol van welk dier was? Natuurlijk ging je ook nog even in het poep-bad toch?! Voor de schijters was er een speciale Schijtluis-route!

Tijdens Poep & ZOO in de voorjaarsvakantie ontdekte je leuke en interessante dingen over dierenpoep. Ben jij er volgend jaar ook bij?