Warme Winteravonden

Duizenden lichtjes, knisperend vuur, sfeervolle optredens, heerlijk eten en sneeuw gegarandeerd. Tijdens de Warme Winteravonden, de dagen tussen kerst en oud & nieuw (27, 28, 29 & 30 december), blijft het dierenpark langer open, zodat je ook kan genieten van het park als het donker wordt. Zo heb je DierenPark Amersfoort nog nooit beleefd!

Overal in het park word je verleid door de geuren van stamppotten, oliebollen, glühwein en nog veel meer lekkers. Tussen de kerstbomen genieten van warme muzieknoten, terwijl je marshmallows roostert in één van de grote Warme Wintervuren. Als het donker wordt, komen de Winterillusies tot leven en is niets wat het lijkt. Laat je betoveren door een bijzonder samenspel van licht, geluid en betoverende momenten. Zie je het daar nou in de verte sneeuwen?

 

Praktische informatie

De Warme Winteravonden vinden plaats op 27, 28, 29 en 30 december. Van 16.00 tot 20.00 uur. Prijs is € 12,50 p.p. Abonnementhouders hebben gratis toegang op de dagen dat het abonnement geldig is en mogen gratis een introducé meenemen na 16.00 uur. Meld je aan voor het evenement op Facebook!

Lees hier meer >> 

Bekijk de video van vorig jaar!

Ticketshop