Warme Winterweken

Deze kerstvakantie is ons park omgetoverd tot een hartverwarmend winterpark. Tijdens de Warme Winterweken ligt er gegarandeerd sneeuw, kun je marshmallows roosteren boven een Warm Wintervuur. Ga met een gids mee op een bijzondere Winterwandeling langs de dieren, warm op met chocolademelk en geniet van duizenden lampjes. Deze kerstvakantie geniet je met het hele gezin van een sfeervol dagje uit tussen de dieren.

Nieuw: Sleebaan de Pinguïn-duik & Magisch WinterWoud

Het vakantieprogramma staat dit jaar boordevol leuke activiteiten voor de kinderen. Wandel door het Magisch WinterWoud van Koning Winter en laat je betoveren door een magisch samenspel van licht, geluid en magische momenten. Zie je het daar nou sneeuwen?

Verderop waan je je op de Zuidpool en roetsj je als een pinguïn naar beneden van Sleebaan de Pinguïn-duik! Vrolijk glij-plezier voor de kinderen!

#winterselfie

In de vakantie laat jij je betoveren door de magische verlichting en maak je een gratis #winterselfie van jou en je vrienden of familie in een sfeervol winters decor. De kinderen zullen zich geen moment vervelen tijdens een dagje DierenPark Amersfoort in de kerstvakantie.

Meer winter

Volg de speciale Winterroute en kom van alles te weten over de kou-liefhebbers en de koukleumen in het park. Natuurlijk kun je tussendoor op verschillende plekken opwarmen bij de dieren met een lekkere kop warme chocolademelk in één van onze horecagelegenheden. Deze kerstvakantie kun je dus volop spelen en dieren spotten in ons prachtige winterse bos.

Warme Winteravonden

Kom naar de Warme Winteravonden op 27, 28, 29 en 30 december en laat je betoveren door een magisch DierenPark Amersfoort in het donker. Overal in het park word je verleid door de geuren van stamppotten, oliebollen, glühwein en nog veel meer lekkers. Tussen de kerstbomen genieten van warme muzieknoten, terwijl je marshmallows roostert boven één van de grote Warme Wintervuren. Als het donker wordt, komen de Winterillusies tot leven en is niets wat het lijkt. Licht, geluid en sneeuw laten je betoveren. Zo heb je DierenPark Amersfoort nog nooit beleefd! Klik hier voor meer informatie.

Handig om te weten

De Warme Winterweken duren de gehele kerstvakantie (23 december t/m 7 januari). Voor deze weken schaf je een regulier ticket aan, verkrijgbaar vanaf € 18,-. Abonnementhouders hebben gratis toegang op de dagen dat het abonnement geldig is. Ook naar de Warme Winteravonden? Met je reguliere entreebewijs mag je van 27 t/m 30 december ook ’s avonds (tot 20.00 uur) ons park bezoeken. Je hoeft dan geen extra ticket te kopen voor de Warme Winteravonden. Vanaf 16.00 uur kun je voor het warme tarief van € 12,50 p.p. de Warme Winterweken tot 20.00 uur bezoeken. Klik hier voor meer informatie.