Jellow

Onze ondeugende Jellow staat weer klaar om je in het weekend lekker te knuffelen. Jellow is namelijk dol op kinderen en doet dan ook niets liever dan een knuffel te geven aan iedereen die voorbij loopt. Samen met zijn vriendje, die hij heeft ontmoet op Madagaskar, gaan ze het park weer op zijn kop zetten! Ben jij erbij?

Jellow in het park

Overal in het DierenPark kom je Jellow tegen. Het zal ons dan ook niks verbazen als Jellow ineens achter je staat als je de geitjes op de boerderij aan het bekijken bent. In de ochtend staat Jellow klaar om iedereen die aankomt te begroeten met een dikke knuffel op het Voorplein. Daarna stapt hij op zijn stoere JellowJeep om jullie te ontmoeten op het Fonteinplein of het Boerenerf. Ook maakt hij natuurlijk nog een ritje in de Carrousel. Aan het eind van de middag zullen Jellow en zijn vriendje op het Pretplein de leukste grapjes uithalen en kun je met Jellow op de foto en hem een laatste afscheidsknuffel geven. Jellow hoopt natuurlijk wel dat hij je snel weer terug ziet in het DierenPark, zodat hij je weer een heleboel dikke knuffels kan geven!

Download hier de Jellow Kleurplaat of de Dieren Kleurplaat. Natuurlijk vindt Jellow het ook erg leuk om kleurplaten te krijgen.