Kinderfeestje

Vier je verjaardag tussen de dieren!

Hoera! Het is weer tijd om je verjaardagsfeestje te vieren. Ben jij dol op dieren en lijkt het je leuk om je partijtje te vieren in onze dierentuin? Dat kan! Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit en ga samen op ontdekking in het park. Lees snel verder om te zien uit welke verschillende feestjes je kunt kiezen. Reserveer direct >>

Kinderfeestje in DierenPark Amersfoort

Tijgerfuif

Altijd al eens in het binnenverblijf van onze tijgers willen kijken? Met de Tijgerfuif ontmoeten jullie een dierverzorger die je meeneemt achter de schermen bij deze gevaarlijk roofdieren en jullie laat zien waar de tijgers ‘s nachts slapen.
Dit feestje start op woensdag om 14.30 uur en zaterdag om 13.30 uur. Naast het kijkje achter de schermen bij de tijgers worden jullie meegenomen langs nog veel meer dieren. De rondleiding duurt zo’n 75 minuten, daarna kunnen jullie zelf in het park op ontdekking.

ReuzenfestijnReuzenfestijn 2
Iedereen die het aandurft om tussen de dieren te staan, moet zeker kiezen voor het Reuzenfestijn. Tijdens dit verjaardagsfeestje mag je namelijk de dierverzorgers helpen met het wassen van de reuzenschildpadden! Denk jij dat de schildpadden tegen kietelen kunnen?

Dit feestje start op woensdag en zaterdag om 14.30 uur. Naast het kijkje achter de schermen bij de schildpadden worden jullie meegenomen langs nog veel meer dieren. De rondleiding duurt zo’n 75 minuten, daarna kunnen jullie zelf in het park op ontdekking.

Er kunnen maximaal 8 kinderen deelnemen aan het Reuzenfestijn.

Olifantenfeest
Kleine olifantjes in aantocht!
In april en in september verwachten we kleine olifantjes en daarom is het Olifantenfeest niet te boeken tussen 12 maart en 12 mei en een periode in september.  Kijk hier vast live in de stal.
Kan een dier voor jou niet groot genoeg zijn? Ga dan op bezoek bij onze olifantenfamilie. Met het Olifantenfeest kijk je in de stallen van onze grijze reuzen en vertelt de dierverzorger jullie alles over onze grootste bewoners.

Dit feestje start op woensdag om 14.00 uur en zaterdag om 12.00 uur. Naast het kijkje achter de schermen bij de olifanten worden jullie meegenomen langs nog veel meer dieren. De rondleiding duurt zo’n 75 minuten, daarna kunnen jullie zelf in het park op ontdekking.

Speurneuzen
Met dit feestje bezoeken jullie het DierenPark en ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes op ontdekking met de dierenspeurtocht. Tijdens de ontdekkingstocht komen jullie extra dicht bij onze dieren via spannende kruip- en sluipweggetjes!

Trek voor alle bovenstaande feestjes stevige schoenen aan!

Tarieven

En? Weet jij al welk feestje het beste bij jou past?

De tarieven van onze kinderfeestjes zijn inclusief de toegangsprijs voor de dierentuin en daarnaast is het inclusief:

– Kadootje jarige
– Frietje, ijsje, drankje
– Ritje Berenboemel of Carrousel
– Zakje snoep

Kinderfeestje Tijgerfuif, Reuzenfestijn of Olifantenfeest 

Tarief  Abonnee*
Kind € 21,75 € 13,50
Begeleider € 21,75 € 13,50

Kinderfeestje Speurneuzen 

Tarief  Abonnee*
Kind € 19,25 € 11,00
Begeleider € 19,25 € 11,00

* Dit tarief is alleen geldig voor deelnemers die in het bezit zijn van een geldig abonnement van DierenPark Amersfoort.

Reserveren

Reserveer een kinderfeestje snel en eenvoudig via het inschrijfformulier. De kinderfeestjes boek je minimaal twee weken vóór aanvang. Na ontvangst van het inschrijfformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Je betaalt aan de kassa. 

Vragen?

Voor vragen kan je contact opnemen via kinderfeestje@dierenparkamersfoort.nl of telefonisch via 033-4227171.