Schoolreisje

Halloween 3Leeuwen, neushoorns, stokstaartjes, giraffen… In DierenPark Amersfoort wonen wel 150 verschillende diersoorten die je van dichtbij kunt bekijken! Laat je betoveren door de ingewikkelde gangenstelsels van parasolmieren, ontmoet onze olifantenfamilie en loop tussen nachtdieren in de donkere Nacht. Elke dag ontmoet je onze dierverzorgers, zij beantwoorden al je vragen terwijl de dieren genieten van een lekkere hap. In het kindgerichte park klauter je via de Klim Alles-route over bruine beren, bij hyena’s en door de volière. Steek ook op een vlot de vijver over tussen de vogels in SnavelRijk.

DinobosBezoek ook het DinoPark

Tijdens je schoolreisje kun je ook een reis door de tijd maken in DinoPark Amersfoort. Ontdek ruim zeventig levensgrote dinosauriërs, test of jij sneller bent dan de gevaarlijke T-rex en zweef mee met vliegende dino’s. De opvallende Brachiosaurus is twaalf meter hoog en zeker 27 meter lang dus die kun je niet missen. Ben jij een echte dinokenner? Help dan mee een dinoskelet op te graven als een echte archeoloog. Schrik niet, in het DinoPark sta je ook oog in oog met levende dino’s zoals indrukwekkende reuzenschildpadden en de kleurrijke helmkasuaris.

In DierenPark Amersfoort beleef je een schoolreisje om nooit te vergeten!

Kosten en reserveren

Wil je reserveren voor een schoolreis? Er zijn verschillende mogelijkheden:

Primair onderwijs en BSO’s

Standaardpakket 2017 € 8,95 p.p.
Het Standaardpakket bestaat uit: entree, speurtocht, ritje met minitrein de Berenboemel of de Carrousel.

Pluspakket 2017 € 12,95 p.p.
Het Pluspakket bestaat uit het Standaardpakket, aangevuld met friet, frisdrank en een ijsje.

Er dient voor beide pakketten gereserveerd te worden. Wij verwachten per vijf kinderen minimaal één begeleider. Voor deze begeleiders geldt hetzelfde tarief als voor de leerlingen. Meer begeleiders is uiteraard geen probleem, echter in het geval dat er meer dan één begeleider aanwezig is per drie betalende leerlingen, dan betalen de extra begeleiders het groepstarief. Dit bedraagt €2,- korting op het reguliere tarief.

Reseveren
Vul hier het reserveringsformulier voor schoolreizen in. We nemen contact met je op om de reservering definitief te maken of om je vragen te beantwoorden. Liever rechtstreeks contact? Bel dan naar 033-4227171.

Voortgezet-, middelbaar-, hoger- en universitair onderwijs en scoutinggroepen

Educatief bezoek 2017 € 10,50 p.p.
Het Educatief bezoek bestaat uit: entree tot DierenPark Amersfoort.

Reserveren is nodig vanaf 10 personen. Bij minder dan 10 personen en op vertoon van een document waaruit blijkt dat je vertegenwoordiger bent van een scoutinggroep of een instelling uit het voortgezet onderwijs kunnen jullie je aan de kassa melden. De groep komt dan in aanmerking voor het educatief tarief.

Wij verwachten per tien leerlingen minimaal één begeleider. Voor deze begeleiders geldt hetzelfde tarief als voor de leerlingen. Wilt u met meer begeleiders komen, dan is dit uiteraard geen probleem, echter in het geval dat er meer dan één begeleider aanwezig is per zes betalende leerlingen, dan betalen de extra begeleiders het groepstarief. Dit bedraagt €2,- korting op het reguliere tarief.
Reserveren
Vul hier het reserveringsformulier voor schoolreizen in. We nemen contact met je op om de reservering definitief te maken of om je vragen te beantwoorden. Liever rechtstreeks contact? Bel dan naar 033-4227171.

Reserveren is mogelijk tot één week voor de gewenste datum