Eten en drinken

Ook voor de lekkere trek is het goed toeven in DierenPark Amersfoort. Verspreid door onze dierentuin vind je diverse restaurants met elk een ander assortiment. Bekijk hier de Plattegrond. Heb je een allergie of speciaal dieet, vraag dan in onze horeca naar de diverse mogelijkheden.

EspreZOOIMG_0381

Direct na de kassa’s, bij de ingang, vind je EspreZoo. Hier vind je de lekkerste cappuccino, espresso en latte macchiato voor een perfecte start van je dagje uit.

DSC_1824Parkrestaurant de Buitenplaats

Je bent van harte welkom in Parkrestaurant de Buitenplaats.

In dit zelfbedieningsrestaurant kun je kiezen uit diverse soorten broodjes, verschillende warme gerechten, salades, gebak, etcetera. Rolstoelvriendelijke toiletten en baby verschoonruimte zijn aanwezig.
Buitenplaats

Parkrestaurant de Boerderij

Boerderij

In dit sfeervolle bedieningsrestaurant geniet je van verschillende soorten panini’s, salades en uitsmijters. Je kunt er uiteraard ook een heerlijke topping bij bestellen van fruit, iets zoets of ijs. Daarnaast zijn er rolstoelvriendelijke toiletten en een baby verschoonruimte aanwezig.

Oma’s Eethuys

Hier kun je smikkelen van friet en alle soorten snacks, ijsjes en frisdrank.

Kashba

Lekker op het terras in de Stad der Oudheid genieten van tosti’s, baklava en muntthee.

Huid & Haar

In het DinoBos vind je Huid & Haar, hier kan je genieten van een ruim assortiment zoals dinoburgers, frietjes, rookworst, ijsjes, snoep en drankjes.

Ola Hapiness Station

Heerlijk genieten van Swirls en ijs!

HyenaBar

Bij de ingang van de Klim Alles-route bij de hyena’s vind je de HyenaBar.

Het aantal geopende horecagelegenheden is afhankelijk van de drukte in het park.

Eetbewust

Wanneer je tijdens een gezellig dagje uit ons dierenpark bezoek, kom je wellicht langs in één van onze horecagelegenheden om te genieten van wat lekkers. Van broodjes tot hotdogs en van verse sappen tot ijsjes, er valt genoeg te kiezen! Wij vinden het belangrijk om een ruim assortiment aan te bieden, zodat er voor ieder wat wils is te vinden. Eet jij graag een gezond tussendoortje, heb jij een voedselallergie of wil jij weten hoe wij bezig zijn met duurzaamheid? Wij helpen je graag!

Lees meer >>