Deze zomer: nieuw leeuwenverblijf

Deze zomer presenteren wij een gloednieuw verblijf voor de koning der dieren. De locatie blijft hetzelfde, maar daar is alles mee gezegd…

De leeuwen in onze dierentuin krijgen vanaf de zomer een verblijf dat bijna drie keer zo groot is als het huidige verblijf. Het onderkomen bevindt zich in de Stad der Oudheid en zal geheel in Romeins thema worden gebouwd.

Bij deze nieuwste aanwinst van het park, zal ook de bekende Klim Alles-route voor kinderen een centrale rol spelen. Via een mysterieuze kerker, komt de bezoeker midden in het verblijf van de leeuwen uit. Hier staat de Toren van Ostia: de uitzichttoren van de Stad der Oudheid. Beklim de toren, terwijl je de leeuwen onder je ziet lopen, en laat je aan de top verrassen.

Meld je aan voor het Facebook-event en blijf op de hoogte>> 

Sneak preview: ontmoet de nieuwe leeuwen als eerst

Vanaf 8 juli is het nieuwe leeuwenverblijf geopend in ons park, maar onze abonnementhouders kunnen al eerder een kijkje nemen! Betreed het nieuwe leeuwenverblijf, ontdek alles over onze nieuwe bewoners en ontmoet de leeuwen als eerste tijdens de sneakpreview!

Speciaal voor de sneak preview is de Stad der Oudheid op donderdag 6 juli van
16.00 – 20.00 uur exclusief voor abonnementhouders
geopend. Alleen op vertoon van je geldige Week- of Midweekabonnement in combinatie met een reserveringsbewijs mag je de stad betreden.

Inmiddels zijn alle tickets uitverkocht.

Ben jij nog geen abonnementhouder? Schaf dan snel een abonnement aan en wie weet maak jij als eerste kennis met de nieuwe roofdieren. Daarnaast heb je met een Weekabonnement op ons park nog veel meer voordelen! Krijg korting op andere uitjes, ontvang 10% korting in onze winkels en horeca, neem een introducee mee met 50% korting, krijg een gratis rittenkaart voor attracties in het park, neem deel aan exclusieve programma’s en nog meer! Ook kan je met een zomerabonnement de hele zomervakantie voor slechts € 23,00 onbeperkt naar ons park! Zo kun je zo vaak je wil langskomen om de leeuwen in het nieuwe verblijf te komen bewonderen.

Making-of
In deze making-of serie krijg je een uniek kijkje bij dit proces. De opening van het leeuwenverblijf komt steeds dichterbij. In de derde aflevering zie je hoe het nieuwe leeuwenverblijf wordt gethematiseerd en tot leven komt, terwijl de avonturier nog steeds op zoek is naar een schat en beet lijkt te hebben…

Bouwtekeningen van het nieuwe leeuwenverblijf

Making-of-foto’s